Blogs

Blogs schrijven als bedrijf, waarom zou je? Het kost tijd en waar moet je het over hebben? Maar je moet er wel iets mee, zegt het stemmetje in je achterhoofd. En inderdaad, je zou toch eens moeten overwegen om te bloggen als bedrijf, want het kan je een hoop opleveren. Meer bezoekers op je website bijvoorbeeld. Laat mij je helpen, dan scheelt het je een hoop tijd!

Wat levert het je op:

  • Meer bezoekers op je website;
  • Een betere vindbaarheid door de zoekmachines;
  • Een sterker imago;
  • Meer omzet, doordat men jou beter weet te vinden.

Wat kan ik voor je betekenen:

  • Blogs redigeren;
  • Het schrijven van blogs (inclusief ghostwriting);
  • Blogs plaatsen op jouw website;
  • Promotie via social media;
  • Promotie via je zakelijke nieuwsbrief;
  • Aansprekende onderwerpen bedenken.

Basispakket

€97

 

✔ 1 blog schrijven
✔ 300 woorden
✔ SEO geschreven
✔ Incl. stockphoto
✔ Hulp bij onderwerpkeuze

Standaard pakket

Meest gekozen!

€267

Normaal €291

3 blogs schrijven
✔ 300 woorden
✔ SEO geschreven
✔ Incl. stockphoto
✔ Hulp bij plaatsen op site*
Gratis blog brainstormsessie

Totaalpakket

€937

Normaal €1.164

12 blogs schrijven
✔ 300 woorden
✔ SEO geschreven
✔ Incl. stockphoto
✔ Hulp bij plaatsen op site*
Gratis blog brainstormsessie

Werkwijze

Na een intakegesprek met jou kom ik met een plan voor jouw blogs. Samen kijken we over welke onderwerpen we bloggen. Die onderwerpen bepalen we door goed te kijken naar wat jouw doelgroep interessant vindt. Wat willen jouw potentiële klanten weten, met welke vragen zitten ze? En welke kennis heeft jouw bedrijf te bieden die de vragen van jouw doelgroep kan beantwoorden? Deze planning zorgt ervoor dat je interessante content kan bieden voor jouw websitebezoekers. Wil je meer blogs laten schrijven, dan ontvang je een brainstormsessie, waarin we samen de blogonderwerpen bepalen, helemaal gratis.

Je kunt twee kanten op:

1. Ik schrijf alle blogteksten voor jouw site. Hiervoor is het in sommige gevallen nodig dat ik jou of een collega binnen je bedrijf interview.
De prijzen voor deze optie zie je in bovenstaande pakketten terug. *Heb je een WordPress site, dan plaats ik de blogs op je website voor je. Zo ontzorg ik je helemaal. Heb je een ander type website, dan overleggen we eerst samen of het voor mij mogelijk is om de blogs op je website te plaatsen.

2. Jij schrijft zelf de teksten en ik redigeer ze. Daardoor heb je foutloze teksten.
De kosten voor tekstredactie hangen af van het aantal woorden en het aantal blogs. Geef mij je wensen door en ik stuur je vrijblijvend een offerte.

Staat je blog online, dan kan ik je blog zelfs promoten via social media of bijvoorbeeld via je zakelijke nieuwsbrief. Zo neem ik je al het werk als contentmarketeer uit handen en kun jij je focussen op je corebusiness.