Overige teksten en communicatie

Onder communicatie kun je een hele hoop middelen verstaan. Als tekstschrijver kan ik je met veel meer helpen dan de teksten die in mijn overzicht van diensten zijn weergegeven. Met mij heb je jouw persoonlijke communicatieadviseur bij de hand, zonder dat je vast zit aan een medewerker in loondienst. Zo kan ik je helpen met:

  • Vacatureteksten
  • Testimonials (inclusief Interviews en foto’s)
  • Persberichten
  • Uitnodigingen
  • Folders / flyers
  • Advertorials

Evenementenorganisatie

Daarnaast heb ik een groot organisatietalent. Heb je iets te vieren, wil je een evenement organiseren voor jouw klanten of wil je intern een bijeenkomst neerzetten? Ik neem je al het werk uit handen. Ik heb al tal van evenementen mogen organiseren en weet precies wat jouw evenement nodig heeft om te slagen. Van een duidelijke tijdsplanning en taakverdeling tot een uitnodiging en van een gepaste locatie tot een aansprekend programma. Ik regel het voor je!

Samenwerking

Wil je iets waar ik minder goed in ben (ieder heeft zijn kwaliteiten ten slotte), dan koppel ik je graag aan grafisch ontwerpers, social media adviseurs of webbouwers uit mijn netwerk, waarvan ik zeker weet dat zij de juiste kwaliteit kunnen leveren. Jij hoeft niet steeds te schakelen tussen al die specialisten. Ik ben jouw contactpersoon en zorg dat jouw wensen bij iedere specialist door komen.

Interim communicatieadviseur

Heb je een tijdelijk project waar je extra handen voor nodig hebt? Of is je communicatiecollega tijdelijk uit de running? Dan help ik jouw organisatie graag uit de brand. Natuurlijk maken we eerst even kennis om te kijken of het klikt.