Relatiemagazines

Een zakelijk magazine is een krachtig communicatiemiddel. Het laat zien wie jouw organisatie is en werkt positief voor je imago. Of het hier nu gaat om een jubileummagazine of terugkerend blad. Helaas zet je goede relatiemagazines niet zomaar in elkaar. Maar! Er is hulp onderweg, tenminste, als je op de contactbutton hieronder klikt. Want ik kan je op diverse manieren helpen. Van het schrijven van losse teksten tot magazinebegeleiding van A tot en met Z. Ik neem het werk voor je uit handen, zodat jij straks een prachtig magazine hebt om je klanten mee te binden!

Wat levert het je op:

  • Klantenbinding;
  • Sturen in de aankoopbeslissing van jouw klant;
  • Imagoversterking;
  • Loyale klanten.

Wat kan ik voor je betekenen:

  • Interviews afnemen;
  • Teksten schrijven;
  • Afstemming fotograaf;
  • Tekstredactie;
  • Begeleiding magazine van idee naar drukker (projectcoördinatie);
  • Ik denk met je mee en voer niet alleen maar uit.

Werkwijze

Om je te kunnen vertellen hoe ik werk, ligt het er natuurlijk aan wat ik voor je mag doen.

Losse teksten
Wil je dat ik een tekst voor jouw magazine schrijf? Dan mail of bel je mij en geef je het onderwerp aan. Je vertelt me wie de doelgroep is en hoe lang de tekst mag zijn. Ik ga vervolgens aan de slag. Ik verdiep me in het onderwerp, maak eventueel een afspraak met iemand die ik ga interviewen of kom langs op een evenement wat je organiseert. Vervolgens schrijf ik de tekst en laat deze lezen aan degene die geïnterviewd is. Pas daarna stuur ik de tekst naar jou. Op die manier weet je zeker dat de quotes in de magazinetekst goedgekeurd zijn door de geïnterviewde en hoef je hier zelf niet meer achteraan. Ben je tevreden met de tekst? Dan plaats je deze direct in jouw magazine. Heb je inhoudelijk nog feedback (dat kan natuurlijk, want jij bent inhoudelijk de expert), dan pas ik de tekst gewoon aan.

Magazine van A tot en met Z
Bij de begeleiding van een magazine kom ik graag eerst bij je langs. We bespreken de doelen van het magazine en kijken samen naar de invulling. Ik maak per pagina een planning. Zorg dat er afspraken gemaakt worden met de te interviewen personen en regel dat de fotograaf ook op het juiste moment op de juiste locatie staat. Ik schrijf de teksten. Een dtp’er maakt vervolgens jouw magazine op. Je ontvangt een conceptversie, geeft mij feedback en ik zet de puntjes op de i. Daarna stuur ik het magazine naar de drukker en zorgen we er voor dat het bij jou of jouw klanten op de leestafel ligt.