Voorbeeld vacaturetekst

Titel
HR-medewerker (32-36 uur)

Inleiding

Wil jij anderen graag helpen aan een nieuwe baan? Kun jij elke saaie tekst omtoveren in een grappige vacaturetekst? En zie jij snel hoe je een werkproces kunt verbeteren? Lees dan snel verder. Je hebt zojuist jouw droombaan gevonden.

Hoe ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met het beantwoorden van je e-mails. Daarna ga je in gesprek met een van onze managers. Zij zoekt een nieuwe collega voor haar afdeling. Door de juiste vragen te stellen, snap jij precies welke kandidaat zij nodig heeft. Je schrijft een aansprekende vacaturetekst. ’s Middags staan er een aantal sollicitanten ingepland voor een andere functie en help je een collega met advies om zichzelf te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten van de organisatie?

Als je ’s ochtends het kantoor van [BEDRIJFSNAAM] binnenstapt, word je vriendelijk gedag gezegd door je collega’s. Iedere dag helpen we samen huiszoekers hun droomhuis te vinden. Je komt te werken in een klein team, waardoor de lijntjes lekker kort zijn. We werken hard en proberen klanten echt verder te helpen, maar een grapje op zijn tijd of het delen van je weekendavonturen waarderen we ook enorm. Je komt binnen in een hechte familie, die jouw inbreng en creativiteit enorm waardeert!

Wat breng je mee

We zoeken een HR-medewerker die denkt in mogelijkheden in plaats van problemen. Iemand die overal kansen ziet en deze proactief oppakt. Je houdt ervan om de samenwerking aan te gaan met collega’s en hebt oprechte interesse in mensen. Je wilt hen oprecht helpen groeien.  

  • Je bent resultaatgericht, brengt structuur in je werk en gaat graag met mensen in gesprek.
  • Als geen ander weet je hoe je mensen moet overtuigen.
  • Je bent een echte taalfanatiekeling.
  • Je hebt 1 tot 2 jaar ervaring binnen je vak.
  • En hebt een hbo-opleiding op het gebied van Human Resource Management.

Wat bieden we jou

Word jij de nieuwe HR-manager bij [BEDRIJFSNAAM]? Dan bieden we jou een functie voor 32 tot 36 uur aan. Je ontvangt een goed salaris, van maximaal €xxx per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s.

Call-to-action

Voel jij je aangetrokken tot de functie van HR-medewerker? Of wil je meer informatie over de inhoud en de sollicitatieprocedure? Stuur direct je cv en motivatie naar onze recruiter [VOOR- en ACHTERNAAM] via [E-MAILADRES]. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je ook bij haar terecht. [VOOR- EN ACHTERNAAM] beantwoord graag je vragen over de inhoud van de functie. Je bereikt hem op [TELEFOONNUMMER].