Portfolio

Eerder schreef ik voor:

Joods Cultureel Kwartier

Museabezoekers zijn voor het JCK enorm belangrijk. Daarom help ik met verschillende projecten. Zo leverde ik een communicatieplan en projectplanning voor de heropening van het Nationaal Holocaust Museum. En schreef een persbericht voor een tentoonstelling bij het Joods Historisch Museum. 

Bij Bureau Brug draait het om de juiste mensen op de juiste vacatures te zetten. Of het nu een nieuwe vacature is om te schrijven, of het opzetten van een nieuw platform als jongeambtenaren.nl. Ik schrijf, denk mee en help Bureau Brug op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Om meer studenten te trekken voor de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) schreef ik voor Regio College een persbericht en verzorgde ik meerdere reviews voor haar website.

Rabobank help ik haar leden beter te bereiken via het ledenmagazine Rabo&CO. Ik schrijf onder andere artikelen, stuur fotografen aan en doe de hoofdredactie en eindredactie van het magazine.

Het draait bij Stichting Kinderdorp Opmeer niet alleen om het bouwen van hutten door basisschoolkinderen. Om dat te laten zien schreef ik een reeks blogs waarbij we lieten zien wat vrijwilligers doen tijdens het evenement.

Een sterke merkpositionering voor de PSG met haar zes scholen, het werven van nieuwe leerlingen en het verbeteren van de arbeidsmarktcommunicatie. Met deze uitdagingen hielp ik deze middelbare scholengroep zes maanden lang tijdens een interim klus. 

Hoe zorg je dat de bezoekers op je website overgaan tot actie? Voor ZorgKoppeling bouwde ik een nieuwe website en redigeerde ik de websiteteksten.

De redactie van de websiteteksten en maandelijks plaatsen van social media-berichten is waar ik Autobedrijf Leo de Munnik mee hielp. Zo bouwt zij online aan haar merk, zonder veel tijd kwijt te zijn.

Als startend bedrijf wil je zo snel mogelijk klanten binnen halen. Ik bouwde aan de naamsbekendheid van P&M door een reeks persberichten en schreef de teksten voor haar nieuwe website.