Portfolio

Eerder schreef ik voor:

Rabobank help ik haar leden beter te bereiken via het ledenmagazine Dichterbij. Ik schrijf onder andere artikelen, stuur fotografen aan en doe de hoofdredactie en eindredactie van het magazine.

Het draait bij Stichting Kinderdorp Opmeer niet alleen om het bouwen van hutten door basisschoolkinderen. Om dat te laten zien schreef ik een reeks blogs waarbij we lieten zien wat vrijwilligers doen tijdens het evenement.

Om meer studenten te trekken voor de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) schreef ik voor Regio College een persbericht en verzorgde ik meerdere reviews voor haar website.

Hoe zorg je dat de bezoekers op je website overgaan tot actie? Voor ZorgKoppeling bouwde ik een nieuwe website en redigeerde ik de websiteteksten.

De redactie van de websiteteksten en maandelijks plaatsen van social media-berichten is waar ik Autobedrijf Leo de Munnik mee hielp. Zo bouwt zij online aan haar merk, zonder veel tijd kwijt te zijn.

Als startend bedrijf wil je zo snel mogelijk klanten binnen halen. Ik bouwde aan de naamsbekendheid van P&M door een reeks persberichten en schreef de teksten voor haar nieuwe website.

Sluit Menu