Mariëlle de Munnik

Jouw tekstschrijver en communicatieadviseur

Ervaren

Teksten fascineren mij al vanaf de middelbare school. Het vak Nederlands volgde ik met veel plezier en wekte uiteindelijk mijn interesse op om Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente te studeren. Vanuit een stage voor die opleiding kwam ik al snel in aanraking met het vak van tekstschrijver. In de carrière die daarop volgde leerde ik veel over online marketing, SEO tekstschrijven en conversieoptimalisatie.

Voldoening

Behalve dat ik veel voldoening haal uit het geven van communicatieadvies en het schrijven van teksten voor ondernemers, haal ik mijn energie vooral uit mijn klanten zelf. Iets doen voor jou en jou daar blij mee maken, daar word ik op míjn beurt weer blij van. Naast mijn eigen bedrijf zet ik me daarom ook graag in voor de maatschappij door mijn kennis en vaardigheden te delen. Ik ben al jaren vrijwilliger voor Stichting Kinderdorp Opmeer en sinds kort heb ik een vrijwillige rol als communicatieadviseur bij Stichting PurmerValley.

“Klanten écht verder helpen vind ik belangrijk.”

MarielleDeMunnik

Service

Dat mensen mijn artikelen met veel plezier lezen, meegenomen worden in het verhaal en een tekst vlot loopt, vind ik belangrijk. Maar de klant écht verder helpen is dat nog veel meer. Ik kom uit een ondernemersgezin en heb daar wel geleerd dat service belangrijk is en de klant voorop moet staan. Je kunt bij mij een snelle service verwachten en ik maak opdrachten altijd van A tot en met Z af.

Persoonlijk

Persoonlijk contact met jou als opdrachtgever vind ik enorm waardevol. Heb je een eerste opdracht voor mij, dan kom ik daarom graag bij je langs. Of dat nu in Hoorn, Alkmaar, Schagen, Purmerend, Zaandam of ergens anders in Noord-Holland is. Bel me gerust op, dan spreken we af en drinken we eerst eens een kop koffie.