Gratis LinkedIn training

voor ondernemers

Van onopvallend online
naar professioneel zichtbaar

Leer hoe je 40% nieuwe klanten binnenhaalt met LinkedIn zonder marketingbudget!

Je hebt een LinkedIn profiel, kijkt er af en toe op en ziet hoe anderen zich profileren met mooie berichten. Maar zelf weet je niet zo goed wat je er precies mee moet. Je zit al weken aan te hikken tegen die post die je toch een keer wil schrijven. Maar dat stemmetje in je hoofd blijft maar doorgaan: ‘ben ik wel goed genoeg’, ‘vinden anderen het wel echt interessant wat ik schrijf‘, ‘is mijn post nog wel vernieuwend in deze online wereld waarin iedereen al informatie deelt’. En zitten anderen überhaupt wel te wachten op jouw berichten? Je twijfelt. Ook over je profiel. Hoe zien anderen jou? En Heb je als ondernemer eigenlijk een eigen bedrijfspagina nodig, terwijl je al een persoonlijk profiel hebt? Je ziet het succes van anderen. Maar nieuwe klanten vinden via LinkedIn? Dat is alleen iets wat je bij anderen hoort, maar jou lukt het niet. 

Je bent niet de enige die niet precies weet hoe ze alles uit dit gave medium kan halen. Maar geen nood! Ik ga je helpen. Je krijgt een aantal praktische tips in deze LinkedIn workshop. Stel je eens voor dat klanten straks vanzelf naar jou toe komen door LinkedIn! Laat deze kans niet onbenut en meld je nu aan voor deze training.

Dit ga je leren:
In de online training krijg je een uur lang allerlei praktische tips, die je direct kunt toepassen. Ik leer je:

  • LinkedIn op de juiste manier inzetten: ontdek hoe je van een onopvallend profiel jezelf kan laten zien als dé expert in jouw vakgebied. En hoe mensen vanzelf naar jou toe komen omdat ze met jóu willen samenwerken. 
  • Personal Branding: je komt erachter hoe je op een eenvoudige manier kunt opvallen tussen al die anderen op LinkedIn. 
  • Praktische tips: hoe jij je profiel kunt verbeteren.
  • Wel of geen bedrijfspagina: heb je als zzp’er een bedrijfspagina nodig en hoe ben je hier niet te veel tijd aan kwijt. 
  • Aantrekkelijke posts schrijven: leer hoe je berichten moet opbouwen, zodat anderen ze interessant vinden; 

Uiteindelijk weet jij straks hoe jij je tijd effectief kunt besteden op LinkedIn. Je plaatst niet zomaar meer berichten, maar weet waar je op moet letten om de aandacht te trekken van anderen. Jouw profiel straalt uit wie jij bent. 

Wanneer:
Woensdag 17 februari, 19.30 uur en
Vrijdag 19 februari, 10.00 uur
(ik geef de training twee keer, zodat jij kunt kiezen of je deze ’s ochtends of ’s avonds wilt volgen.)

Ongeveer 60 minuten
Kosten: gratis!

Voor wie:

  • zzp’ers en mkb-ondernemers
  • die meer klanten willen trekken
  • en zichzelf als professioneel, sterk merk zichtbaar willen maken

Ik ga je helpen!
Wie die training dan geeft? Dat ben ik! Mijn naam is Mariëlle de Munnik. Geboren in het West-Friese Hoogwoud vertrok ik op mijn 18e naar Twente om daar mijn diploma in de communicatiewetenschap te halen. Ik kreeg al snel een baan bij een groot A-merk en keerde terug naar Noord-Holland. Bij Rabobank zette ik vele marketingcampagnes op en leerde hoe je een merk echt op de kaart kan zetten. Dat deed ik niet alleen voor het merk zelf, maar ook voor collega’s. In diverse LinkedIn trainingen leerde ik hen hoe zij nieuwe klanten kunnen aantrekken, hun kennis kunnen overbrengen en een nieuwe baan kunnen vinden, door zichzelf sterk te positioneren. 

Mijn kennis en ervaring heb ik uiteindelijk omgezet naar mijn eigen communicatiebureau. Mijn meeste klanten haal ik binnen via LinkedIn. Puur door te laten zien wie ik ben en waar mijn kennis ligt. Want ik haal er enorm veel energie uit wanneer ik anderen iets kan leren en anderen kan laten groeien. En dat doe ik ook met jou! Daarom geef ik in februari deze gratis LinkedIn training. Het is een voorproefje van mijn groter training, die op 5 maart start. Maar niks verplichts om daaraan mee te doen. 

MarielleDeMunnik11

Hoe volg je de training:
Als je hierbij wilt zijn, reserveer dan snel je plekje. Vul onderstaand formulier in en zet de datum in je agenda. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestiging. Een aantal dagen voor de training stuur ik je een link, zodat jij de training via WebinarGeek kan volgen. Lekker anoniem, zonder je camera aan te zetten, maar wel met de mogelijkheid om vragen te stellen.

Lukt het je niet om 17 of 19 februari digitaal aan te schuiven en wil je de training toch graag volgen? Dat kan! Meld je dan ook aan via onderstaand formulier en zet het vinkje aan om de terugkijklink te ontvangen. Vul in dat geval wel even willekeurig een datum in, anders kom je niet verder in het systeem. Dan stuur ik je achteraf de terugkijklink toe. Zo kun je op het moment dat het jou uitkomt toch aan de slag om je zichtbaarheid op LinkedIn te verbeteren.