Door MARIËLLE DE MUNNIK

Hieperdepiep (5x) + cadeautjes voor jou!

Het is feest. Van precies 5 jaar geleden dronk ik een biertje op het terras om te vieren dat ik net bij de KvK was geweest om mijn eigen bedrijf te beginnen. En wie jarig is trakteert. Daarom vind je in deze blog maar liefst 3 mooie cadeautjes!

Mijn klanten hebben mij in die 5 jaar enorm veel mooie cadeautjes gegeven. In de projecten waaraan ik mocht werken had ik niet alleen plezier; ik kon mij ook heel hard ontwikkelen. Ik groeide van standaard tekstschrijfster uit tot merkstrateeg en help ondernemers een authentiek sterk merk te worden en hun mooie verhalen op een duidelijke manier te verwoorden. 

Cadeautjes
Als je jarig bent, krijg je meestal cadeautjes en deel je taart uit. Maar ik doe het nu eens andersom (niet alleen omdat het veel leuker is om cadeautjes te geven, maar ook omdat ik die taart digitaal zo lastig naar jou toe krijg). Ik heb een cadeautje voor je. En dat mag je vanaf 21 april uitpakken.

 

korting

Hier komt het: het zijn maar liefst 3 cadeautjes:

De komende 5 weken krijg je heel wat mooie kortingen op mijn trajecten:

 1. 1-op-1 LinkedIn training voor zzp’ers | nu van 667 voor 597
  > Ontdek deze training
 2. Positionering: bouwen aan een sterk merk | voor zzp’ers en mkb’ers | nu van 647 voor 597
  > Ontdek deze training
 3. Personal branding workshop | voor jou en je collega’s of als gastdocent in jouw les | nu 10% korting op het maatwerktraject
  > Ontdek deze nieuwe workshop

En nog een bonuscadeautje ook, want in die 5 weken krijg jij heel wat gratis tips:

 • 5 blogs in 5 weken op mijn site
 • 5 weken lang, 5 dagen per week een tip over personal branding en marketing op mijn LinkedIn profiel.

Dus volg mij op LinkedIn als je dat nog niet doet en neem de komende 5 weken ook even een kijkje op mijn website. Het eerste blog staat 21 april online.