Gratis online training: Hoe je met LinkedIn een nieuwe baan vindt

Van ongezien naar een professioneel profiel en vol zekerheid posts schrijven

Je raakt je baan kwijt. Hoewel het je eigen keuze is, is het vast even vervelend. Misschien heb je het liefst de zekerheid terug van een vast inkomen en wil je snel een nieuwe baan. Of misschien droom je wel van je eigen onderneming. Maar waar moet je beginnen?!

Op LinkedIn zou ik zeggen! Maar daar kun je vast 
wat hulp bij gebruiken. Want je hebt misschien wel een LinkedIn profiel, kijkt er af en toe op en ziet hoe anderen zich profileren. Maar zelf weet je niet zo goed wat je er precies mee moet. Je twijfelt over je profiel. Straalt jouw profiel wel uit waar jouw kracht ligt, wat jij wil uitstralen? Hoe kijken anderen naar jou? Maak je wel een goede indruk als je gaat solliciteren en iemand op je profiel kijkt? En hoe vind je er eigenlijk een nieuwe baan? 

Je bent niet de enige die niet precies weet hoe ze alles uit dit gave medium kan halen. Maar geen nood! Ik ga je helpen. Je krijgt een aantal praktische tips in deze LinkedIn workshop. Stel je eens voor dat recruiters straks vanzelf naar jou toe komen door LinkedIn! Dat je die baan vindt die op jouw lijf is geschreven. Laat deze kans niet onbenut en meld je nu aan voor deze training.

Dit ga je leren:
In de online training krijg je een uur lang allerlei praktische tips, die je direct kunt toepassen. Ik leer je:

  • Praktische tips: hoe jij je profiel kunt verbeteren.
  • LinkedIn op de juiste manier inzetten: ontdek hoe je van een onopvallend profiel jezelf kan laten zien als dé expert in jouw vakgebied. En hoe mensen vanzelf naar jou toe komen omdat ze met jóu willen samenwerken. 
  • Personal Branding: je komt erachter hoe je op een eenvoudige manier kunt opvallen tussen al die anderen op LinkedIn. 
  • Aantrekkelijke posts schrijven: leer hoe je berichten moet opbouwen, zodat anderen ze interessant vinden; 
  • De juiste mensen aantrekken: ontdek hoe je mensen kunt overtuigen om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek;
  • en ik leg je uit hoe het algoritme van LinkedIn werkt. 

Uiteindelijk weet jij straks hoe jij je tijd effectief kunt besteden op LinkedIn. Je weet de aandacht te trekken van de juiste mensen en jouw profiel straalt uit wie jij bent. Die HR-professional bij het bedrijf waar je straks werkt denkt: met jouw wil ik graag samenwerken!

Wanneer:
vrijdag 4 december, 10.00 uur
Ongeveer 60 minuten
Kosten: gratis!

Voor wie:

  • mensen die een nieuwe baan zoeken.
  • maar ook mensen die nadenken over een eigen bedrijf. Alles wat je leert werkt namelijk mee om jezelf op de kaart te zetten. Dat werkt ook voor het aantrekken van klanten. 

Ik ga je helpen!
Wie die training dan geeft? Dat ben ik! Mijn naam is Mariëlle de Munnik. Geboren in het West-Friese Hoogwoud vertrok ik op mijn 18e naar Twente om daar mijn diploma in de communicatiewetenschap te halen. Ik kreeg al snel een baan bij een groot A-merk en keerde terug naar Noord-Holland. Bij Rabobank zette ik vele marketingcampagnes op en leerde hoe je een merk echt op de kaart kan zetten. Dat deed ik niet alleen voor het merk zelf, maar ook voor collega’s. In diverse LinkedIn trainingen leerde ik hen hoe zij nieuwe klanten kunnen aantrekken, hun kennis kunnen overbrengen en een nieuwe baan kunnen vinden, door zichzelf sterk te positioneren. 

Mijn kennis en ervaring heb ik uiteindelijk omgezet naar mijn eigen communicatiebureau. Mijn meeste klanten haal ik binnen via LinkedIn. Puur door te laten zien wie ik ben en waar mijn kennis ligt. Zowel werkzoekenden als ondernemers help ik om hun verhaal te vertellen. Dat doe ik onder andere met 1-op-1 coachings en LinkedIn groepstrainingen. Ik haal er enorm veel energie uit wanneer ik anderen iets kan leren en anderen kan laten groeien. 

MarielleDeMunnik11

Hoe volg je de training:
Als je hierbij wilt zijn, reserveer dan snel je plekje. Vul onderstaand formulier in en vertel mij vooral waar je tegenaan loopt en wat je wil leren. Dan kan ik dat meenemen in de training. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je binnen een of twee werkdagen een persoonlijke bevestiging. Een aantal dagen voor de training stuur ik je een link, zodat jij de training via Zoom kan volgen. 

Lukt het je niet om 4 december digitaal aan te schuiven en wil je de training toch graag volgen? Dat kan! Meld je dan ook aan via onderstaand formulier en zet bij de laatste vraag dat je er niet live bij bent. Dan stuur ik je achteraf de terugkijklink toe. Zo kun je op het moment dat het jou uitkomt toch aan de slag om je zichtbaarheid op LinkedIn te verbeteren en die nieuwe baan te vinden. 

Meld je aan!