Webteksten

Wil je meer bezoekers op je website? Wil je hoger in de zoekresultaten van Google komen? En wil je dat jouw bezoekers uiteindelijk overgaan tot actie? Goede webteksten spelen daarbij een belangrijke rol.

Veel websiteteksten bevatten de fout dat ze uitgaan van het bedrijf in plaats van de klant die de site bezoekt. Door goed te kijken naar wat jouw klanten nodig hebben en dit toe te passen in de teksten van je website, raken zij eerder overtuigt van jouw producten en diensten. Je krijgt zo teksten met resultaat, waardoor jij meer kunt verkopen!

Wat levert het je op:

  • Goede vindbaarheid in Google.
  • Jouw klanten vinden eerder wat ze nodig hebben;
  • Websitebezoekers zijn eerder overtuigd van jouw product/dienst.
  • Websitebezoekers gaan eerder over tot actie (Klikken op die bestel-knop!);

Wat kan ik voor je betekenen:

  • Teksten die aansluiten op jouw klanten;
  • Het redigeren van je bestaande teksten;
  • Het schrijven van hele nieuwe teksten;
  • Advisering over de lay-out van je site (waar plaats je wat).

Werkwijze

Na een intakegesprek kan ik je huidige webteksten herschrijven of hele nieuwe teksten voor je site schrijven. Per pagina bekijken we wat nodig is. Laat je een nieuwe site bouwen bij een webbouwer? Dan zoek ik met hem/haar contact om de teksten en de lay-out van je site passend te maken bij zijn werk.

Als eerste zal ik kijken hoe je huidige site meer conversie kan opleveren: hoe je huidige bezoekers eerder jouw product of dienst gaan kopen. Zij bezoeken je site al, dus bij deze groep is als eerste iets te winnen. Want je wil natuurlijk niet alleen meer bezoekers op je site, maar wil ook dat deze bezoekers daadwerkelijk overgaan tot actie, zodat jij meer geld kunt verdienen. Als je site goed is opgebouwd, kijk ik hoe we de zoekresultaten in Google kunnen verbeteren. Op die manier trekken we meer bezoekers naar je website. 

Blije klanten!

“Mijn bedrijf Squad Goals was toe aan een re-branding met een vernieuwde website. Ik wilde graag mijn visie en strategie op een prettige persoonlijke manier over laten komen. Via mijn netwerk werd Marielle aanbevolen en zodoende heb ik contact opgenomen. Omdat ik vertrouw op mijn netwerk, had ik vanaf de start vertrouwen in Marielle. Dat vertrouwen is alleen maar versterkt tijdens onze samenwerking. In mijn ervaring is zij scherp, constructief, deskundig, nieuwsgierig en dynamisch. Kijk vooral naar de teksten op Squad-Goals.nl. Ik ben al plannen aan het maken om weer met Marielle samen te werken.”